Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g800g1360kcal152g0g80g0g
Sipuli kuivattu 18g49kcal1.9g6.3g0.3g6.3g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g30g46kcal1.7g8.8g0.5g0g
Mustapippuri 13g36kcal1.4g5g0.4g3.4g
Makaroni, keitetty, suolaton 800g786kcal24.5g159.4g2.6g8.1g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g800g1360kcal20g48g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9010g7520kcal411g461.2g427.8g35.6g
Valittu annoskoko4505g3760kcal205.5g230.6g213.9g17.8g
Annoskoko puolitettuna2253g1880kcal102.8g115.3g107g8.9g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.1g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659