Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g100g170kcal19g0g10g0g
Sipuli kuivattu 2.3g6.1kcal0.2g0.8g0g0.8g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g3.8g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0g
Mustapippuri 1.6g4.6kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Makaroni, keitetty, suolaton 100g98kcal3.1g20g0.3g1g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g100g170kcal2.5g6g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1128g942kcal51.4g57.8g53.6g4.4g
Valittu annoskoko564g471kcal25.7g28.9g26.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna282g235kcal12.9g14.5g13.4g1.1g
Arvot/100g100g83kcal4.6g5.1g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659