Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g150g255kcal28.5g0g15g0g
Sipuli kuivattu 3.4g9kcal0.4g1.2g0.1g1.2g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g5.6g8.6kcal0.3g1.6g0.1g0g
Mustapippuri 2.4g6.8kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Makaroni, keitetty, suolaton 150g148kcal4.6g29.9g0.5g1.5g
Lihaliemikuutio Maggi8.3g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 376g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g150g255kcal3.8g9g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1692g1412kcal77.2g86.4g80.4g6.6g
Valittu annoskoko846g706kcal38.6g43.2g40.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna423g353kcal19.3g21.6g20.1g1.7g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.1g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659