Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1000g240kcal12g34g2g21g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Paprika, punainen150g39kcal1.4g6.9g0.6g3g
Kurkku 200g22kcal1.1g2.8g0.2g1.4g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Valkoviinietikka (Rajamäen)150g30kcal0g9.8g0g0g
Oliiviöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3430g2350kcal34.8g123.2g186.2g55g
Valittu annoskoko1715g1175kcal17.4g61.6g93.1g27.5g
Annoskoko puolitettuna858g588kcal8.7g30.8g46.6g13.8g
Arvot/100g100g69kcal1g3.6g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260730