Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaalipata

Ruskista pienet kaalinpalat.

Ruskista jauheliha.

Lisää (valurauta) pataan aineet ja anna hautua uunissa 160 asteessa noin kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2607 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1000g240kcal12g34g2g21g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g830kcal95g0g50g0g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g20g32kcal1.8g6.2g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5214g2364kcal222.4g91.2g114.6g45.4g
Valittu annoskoko2607g1182kcal111.2g45.6g57.3g22.7g
Annoskoko puolitettuna1304g591kcal55.6g22.8g28.7g11.4g
Arvot/100g100g45kcal4.3g1.7g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260732