Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Saaristolaisleipä

Liuota hiiva kädenlämpöiseen piimään.

Lisää muut aineet samalla sekoittaen.

Älä vaivaa! Anna kohota kaksi tuntia.

Laita 170 asteeseen kunnes pinta hieman tummunut.

Laita sitten päälle folio, ja laske lämpö 160 asteeseen.

Voitele välillä siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)1000g320kcal33g45g0g0g
Hiiva 50g37kcal6.6g0.6g0.2g3.5g
Siirappi 420g1266kcal0.4g311.2g0g0g
Vehnälese 60g137kcal8g9.2g2.7g22.5g
Kaljamallas, Tuoppi, 1dl=80g (rouhittu ruismallas)240g910kcal28.1g184.8g5.3g34.3g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4870g9801kcal284.6g2011.6g32g166.2g
Valittu annoskoko2435g4900kcal142.3g1005.8g16g83.1g
Annoskoko puolitettuna1218g2450kcal71.2g502.9g8g41.6g
Arvot/100g100g201kcal5.8g41.3g0.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260881