Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 800g609kcal15g124g1.6g8g
KEITTOJUURES Apetit pakaste400g104kcal3.6g19.2g1.2g9.2g
Hk, sininen lenkki 580g580g1334kcal58g36.5g104.4g1.2g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen11g33kcal0.8g5.7g0.6g0.1g
Persilja 2g0.5kcal0g0g0g0.2g
Smetana, Valio, hyla100g390kcal2g2.5g42g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl5g7.1kcal0.2g0.5g0.5g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5819g5606kcal170.4g389.4g361g38.4g
Valittu annoskoko2910g2803kcal85.2g194.7g180.5g19.2g
Annoskoko puolitettuna1455g1402kcal42.6g97.4g90.3g9.6g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261050