4 munaa
1dl kuohukermaa
2rkl voita
suolla, pippuria, yms maustetta esim.
valkosipulijauhe
täyte:
1-3 valkosipulin kynttä
1 salottispuli
1 rkl öljyä
400g naudan paistujauhelihaa
mausteita
1dl juustoraastetta (goudaa esim, mielestäni kyllä edamkin ajaa saman asian)
200g vuohenjuustoa (esim.
president sainte maure, pötkö)
Ohjeet:
Lämmitä uuni 225c:n.
Tee ensin pohja, vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon 1dl kermaa ja 2rkl sulatettua voita.
Mauste oman maun mukaan, itse laitoin hieman suolaa, valkosipulijauhetta ja mustapippuria.
Laita leivinpaperia n.23cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan, ja kaada taikina päälle.
Paista n.10min kunnes pohja on saanut väriä ja kiinteytynyt.
Kuullota sipuleita hetki öljyssä pannulla.
Lisää jauheliha ja paista kypsäksi, mausta oman mielen mukaan.
Yhdistä juustoraaste ja kerma, lisää jauhelihan joukkoon.
Lusikoi seos esipaistetulle pohjalle, ja asttele päälle vuohenjuustoviipaleet.
HUOM, jos käytät tuota president sainte maurea, niin itsellä ainakin jäi kuoret sulamatta, eli kannattaa ehkä ottaa kuorikerros pois jos häiritsee.
Paista n.10min.
Koristele esim.
basilikalla
Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1143 grammaaAnish