Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Voi (perinteinen meijerivoi)20g144kcal0g0g16g0g
Kananmuna, paistettu 200g404kcal25.6g0.6g33.7g0g
Pekoni rasvainen 73g275kcal8.8g0g27g0g
Ranskankerma Valio87g244kcal2.2g3g24.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1028g2204kcal76.6g20g202.8g4.6g
Valittu annoskoko514g1102kcal38.3g10g101.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna257g551kcal19.2g5g50.7g1.2g
Arvot/100g100g214kcal7.5g1.9g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240