Juustokakku
Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.
Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.
Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.
Laita kylmiöön jähmettymään.
Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.
Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.
Lisää liivate lämpimään Baileykseen.
Jäähdytä.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.
Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.
Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.
Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.
Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa
Arisa0071