Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi240g1080kcal15.6g144g50.4g7.4g
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g40g0g
Mascarpone (250g)250g1305kcal11.3g11.3g135g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Baileys, Irish Cream, Original100g350kcal3.2g20g15.7g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g18g59kcal1.3g9.7g1.3g0.5g
Liivate 45g157kcal38.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1806g7991kcal148.8g383g624.8g15.8g
Valittu annoskoko903g3996kcal74.4g191.5g312.4g7.9g
Annoskoko puolitettuna452g1998kcal37.2g95.8g156.2g4g
Arvot/100g100g443kcal8.2g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261242