Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka150g375kcal16.5g24g24g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g120g170kcal15g0.4g12.4g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Etikkapunajuuri 50g18kcal0.5g3.4g0.1g0.9g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g120g396kcal2.4g3g42g0g
Ranskankerma, Milbona100g291kcal2.3g3g30g0g
Tilli, tuore 7.5g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Sinappi 16g21kcal0.7g2.3g1g0.3g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1235g2606kcal76.8g85.2g219.4g4.6g
Valittu annoskoko618g1303kcal38.4g42.6g109.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna309g652kcal19.2g21.3g54.9g1.2g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261388