Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%67g93kcal12.6g0g4.7g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 18g25kcal2.3g0.1g1.8g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g1.2g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa15g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g248kcal30.2g2g13.2g0.8g
Valittu annoskoko111g124kcal15.1g1g6.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna56g62kcal7.6g0.5g3.3g0.2g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261684