Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%665g925kcal126.4g0g46.6g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 183g254kcal22.9g0.5g17.9g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Jauhelihamauste, annos 15g13g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Kesäkurpitsa150g25kcal0.6g3.7g0.9g1g
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2220g2476kcal303g20g131.6g7g
Valittu annoskoko1110g1238kcal151.5g10g65.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna555g619kcal75.8g5g32.9g1.8g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261684