Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%1600g2224kcal304g0g112g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 440g610kcal55g1.3g43.1g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Jauhelihamauste, annos 15g30g0.9kcal0g0.3g0.3g0g
Kesäkurpitsa360g61kcal1.4g9g2.2g2.5g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5340g5956kcal728.4g48.6g316.6g16.6g
Valittu annoskoko2670g2978kcal364.2g24.3g158.3g8.3g
Annoskoko puolitettuna1335g1489kcal182.1g12.2g79.2g4.2g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261684