Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%266g370kcal50.6g0g18.6g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 73g102kcal9.1g0.2g7.2g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Jauhelihamauste, annos 15g5g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa60g10kcal0.2g1.5g0.4g0.4g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana888g990kcal121g8g52.6g2.8g
Valittu annoskoko444g495kcal60.5g4g26.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna222g248kcal30.3g2g13.2g0.7g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261684