Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%400g556kcal76g0g28g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 110g153kcal13.7g0.3g10.8g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Jauhelihamauste, annos 15g7.5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Kesäkurpitsa90g15kcal0.4g2.3g0.5g0.6g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1335g1489kcal182g12.2g79.2g4g
Valittu annoskoko668g744kcal91g6.1g39.6g2g
Annoskoko puolitettuna334g372kcal45.5g3.1g19.8g1g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261684