Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%466g647kcal88.5g0g32.6g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 128g178kcal16g0.4g12.5g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Jauhelihamauste, annos 15g8.7g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Kesäkurpitsa105g18kcal0.4g2.6g0.6g0.7g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1554g1733kcal212g14.2g92g4.8g
Valittu annoskoko777g867kcal106g7.1g46g2.4g
Annoskoko puolitettuna389g433kcal53g3.6g23g1.2g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261684