Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%532g740kcal101.1g0g37.2g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 146g203kcal18.3g0.4g14.3g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.7g7.4kcal0.3g1g0.1g0.7g
Jauhelihamauste, annos 15g10g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Kesäkurpitsa120g20kcal0.5g3g0.7g0.8g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1776g1981kcal242.4g16g105g5.4g
Valittu annoskoko888g991kcal121.2g8g52.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna444g495kcal60.6g4g26.3g1.4g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261684