Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%599g832kcal113.7g0g41.9g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 165g228kcal20.6g0.5g16.1g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Jauhelihamauste, annos 15g11g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Kesäkurpitsa135g23kcal0.5g3.4g0.8g0.9g
Sipuli (kuorittu)82g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1998g2228kcal272.4g18.2g118.4g6.2g
Valittu annoskoko999g1114kcal136.2g9.1g59.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna500g557kcal68.1g4.6g29.6g1.6g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261684