Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g250g275kcal42.5g2.5g10g1.7g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g300g645kcal54g6g48g0.6g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g500g425kcal5g22.5g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2900g4462kcal343g62g322g4.6g
Valittu annoskoko1450g2231kcal171.5g31g161g2.3g
Annoskoko puolitettuna725g1115kcal85.8g15.5g80.5g1.2g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=262206