Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Appelsiini valkosuklaapalat

Aluksi murskaa tehosekoittimessa muut aineet lukuunottamatta kaakaovoita.

Painele pohjan ainekset esim.

silikonisiin muffinssivuokiin ohuesti noin sentin kerros.

Sulata kaakaovoi vesihauteessa ja lisää kokonaisen appelsiinin raastettu kuori ja esim.

yksi halkaistu vaniljatanko mausteeksi.

Kaada juokseva kaakaovoi seos ohuelti muffinssivuokiin ja laita kylmään muutamaksi tunniksi mielellään yön yli. Nam!

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mammamia74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cashewpähkinä 240g1378kcal48g45.1g111.2g8.4g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g120g344kcal4g81.6g0.2g10.2g
Kookosöljy, rkl (Biona), annos 14g14g120kcal0g0g14g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Kaakaovoi cocovi (Cocovi), annos 40g150g872kcal0g0g150g0g
Hunaja 60g198kcal0.3g48.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g5856kcal104.6g358.4g550.8g37.2g
Valittu annoskoko588g2928kcal52.3g179.2g275.4g18.6g
Annoskoko puolitettuna294g1464kcal26.2g89.6g137.7g9.3g
Arvot/100g100g498kcal8.9g30.5g46.8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=262864