Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu420g277kcal8.4g58.8g0g10.5g
Parsakaali, keitetty, suolaa 540g188kcal24.7g10.4g1.6g13.4g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 20g4.3kcal0.1g0.3g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g250g700kcal47.5g0g55g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4860g2338kcal161.4g139g113.2g47.8g
Valittu annoskoko2430g1169kcal80.7g69.5g56.6g23.9g
Annoskoko puolitettuna1215g585kcal40.4g34.8g28.3g12g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583