Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 200g128kcal6.4g9.6g7g0g
Kananmuna 50g(kpl)100g126kcal11g0.3g9g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%50g140kcal14.5g1.3g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1610g2144kcal217.2g27.2g129.2g1.8g
Valittu annoskoko805g1072kcal108.6g13.6g64.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna403g536kcal54.3g6.8g32.3g0.5g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263722