Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g400g1480kcal18g124g100g14.8g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g160g176kcal36.8g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g200g280kcal15.4g24g14g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)150g30kcal0.9g5.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g3959kcal143.6g311.4g236g31.4g
Valittu annoskoko960g1980kcal71.8g155.7g118g15.7g
Annoskoko puolitettuna480g990kcal35.9g77.9g59g7.9g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822