Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1000g633kcal30g48g35g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta325g1170kcal42.3g227.5g6.8g11.4g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3150g4596kcal200.2g552.6g169.2g22.8g
Valittu annoskoko1575g2298kcal100.1g276.3g84.6g11.4g
Annoskoko puolitettuna788g1149kcal50.1g138.2g42.3g5.7g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356