Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja1000g1660kcal167g0.1g110g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g106g464kcal5.8g4.5g47g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2236g4275kcal347.4g13.2g314.2g0.6g
Valittu annoskoko1118g2137kcal173.7g6.6g157.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna559g1069kcal86.9g3.3g78.6g0.2g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264397