Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal56.9g0g30g0g
Kaali, valkokaali599g127kcal7.2g20.4g1.2g12.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g112g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Ohrasuurimo 30g97kcal2.5g18.9g0.6g2.3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 30g265kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2298g2080kcal137g100g124.2g38.2g
Valittu annoskoko1149g1040kcal68.5g50g62.1g19.1g
Annoskoko puolitettuna575g520kcal34.3g25g31.1g9.6g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423