Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g663kcal75.9g0g40g0g
Kaali, valkokaali799g169kcal9.6g27.2g1.6g16.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Ohrasuurimo 40g129kcal3.3g25.2g0.8g3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 40g353kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3064g2774kcal182.6g133.4g165.8g50.6g
Valittu annoskoko1532g1387kcal91.3g66.7g82.9g25.3g
Annoskoko puolitettuna766g694kcal45.7g33.4g41.5g12.7g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423