Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g829kcal94.9g0g50g0g
Kaali, valkokaali999g211kcal12g34g2g21g
Porkkana, keskikokoinen 65g187g52kcal1.1g11.1g0.4g4.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Ohrasuurimo 50g161kcal4.1g31.5g1g3.8g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 50g442kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3830g3467kcal228g166.6g207.2g63.4g
Valittu annoskoko1915g1734kcal114g83.3g103.6g31.7g
Annoskoko puolitettuna958g867kcal57g41.7g51.8g15.9g
Arvot/100g100g91kcal6g4.3g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423