Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha599g995kcal113.9g0g59.9g0g
Kaali, valkokaali1199g253kcal14.4g40.8g2.4g25.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.3g13.4g0.4g5.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Valkosipuli 5.2g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Ohrasuurimo 60g193kcal4.9g37.9g1.2g4.6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 60g530kcal0g0g59.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4596g4161kcal273.6g200.4g248.2g76g
Valittu annoskoko2298g2080kcal136.8g100.2g124.1g38g
Annoskoko puolitettuna1149g1040kcal68.4g50.1g62.1g19g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423