Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha799g1327kcal151.9g0g79.9g0g
Kaali, valkokaali1598g337kcal19.2g54.3g3.2g33.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Ohrasuurimo 80g258kcal6.6g50.5g1.6g6.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 80g707kcal0g0g79.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6128g5548kcal365.4g266.6g331.2g101.4g
Valittu annoskoko3064g2774kcal182.7g133.3g165.6g50.7g
Annoskoko puolitettuna1532g1387kcal91.4g66.7g82.8g25.4g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423