Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Kaali, valkokaali1600g338kcal19.2g54.4g3.2g33.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Ohrasuurimo 80g258kcal6.6g50.5g1.6g6.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 80g708kcal0g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6134g5553kcal365.6g267g331.6g101.4g
Valittu annoskoko3067g2777kcal182.8g133.5g165.8g50.7g
Annoskoko puolitettuna1534g1388kcal91.4g66.8g82.9g25.4g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423