Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha899g1493kcal170.8g0g89.9g0g
Kaali, valkokaali1798g379kcal21.6g61.1g3.6g37.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g337g94kcal2g20.1g0.7g8.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Valkosipuli 7.9g8.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Ohrasuurimo 90g290kcal7.4g56.8g1.8g6.8g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 90g795kcal0g0g89.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6894g6241kcal410.6g300.2g372.6g114g
Valittu annoskoko3447g3120kcal205.3g150.1g186.3g57g
Annoskoko puolitettuna1724g1560kcal102.7g75.1g93.2g28.5g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423