Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha999g1658kcal189.8g0g99.9g0g
Kaali, valkokaali1998g422kcal24g67.9g4g42g
Porkkana, keskikokoinen 65g375g105kcal2.2g22.3g0.7g9.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g250g67kcal3.2g12g0.5g4.2g
Valkosipuli 8.7g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Ohrasuurimo 100g322kcal8.2g63.1g2g7.6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 100g884kcal0g0g99.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7660g6935kcal456.2g333.4g414.2g126.8g
Valittu annoskoko3830g3467kcal228.1g166.7g207.1g63.4g
Annoskoko puolitettuna1915g1734kcal114.1g83.4g103.6g31.7g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423