Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Kaali, valkokaali400g84kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Ohrasuurimo 20g65kcal1.6g12.6g0.4g1.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1534g1388kcal91.2g66.8g83g25.2g
Valittu annoskoko767g694kcal45.6g33.4g41.5g12.6g
Annoskoko puolitettuna383g347kcal22.8g16.7g20.8g6.3g
Arvot/100g100g91kcal5.9g4.4g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423