Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Raparperi 240g81kcal1.7g13.2g0.2g3.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 30g101kcal0g24.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2710g1053kcal3.4g245.2g0.4g7.6g
Valittu annoskoko1355g526kcal1.7g122.6g0.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna678g263kcal0.9g61.3g0.1g1.9g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516