Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 200g196kcal6.1g39.8g0.7g2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl5g45kcal0g0g5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g370g130kcal3.7g25.2g1.9g5.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Maito, Kevyt600g276kcal19.2g28.8g9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Juustoraaste emmental punaleima150g585kcal43.5g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3411g3759kcal268.4g247.4g184.6g18.6g
Valittu annoskoko1706g1879kcal134.2g123.7g92.3g9.3g
Annoskoko puolitettuna853g940kcal67.1g61.9g46.2g4.7g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.3g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522