Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi100g720kcal1g1g80g0g
Sokeri 130g528kcal0g129.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g200g1162kcal43.8g19g101.2g20.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g5133kcal117.2g300.4g385g41.6g
Valittu annoskoko540g2567kcal58.6g150.2g192.5g20.8g
Annoskoko puolitettuna270g1283kcal29.3g75.1g96.3g10.4g
Arvot/100g100g475kcal10.9g27.8g35.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264606