Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1000g181kcal5.6g25g4g7g
Herkkusieni 560g89kcal11.8g1.7g1.8g8.4g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus280g980kcal39.2g1.4g89.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g70g511kcal0.7g0.7g56g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 720g2377kcal14.4g21.6g252g0g
Basilika, tuore10g4kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta80g366kcal32g0g25.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g9642kcal263g103.2g903.2g31.6g
Valittu annoskoko2940g4821kcal131.5g51.6g451.6g15.8g
Annoskoko puolitettuna1470g2411kcal65.8g25.8g225.8g7.9g
Arvot/100g100g164kcal4.5g1.8g15.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264651