Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1500g271kcal8.4g37.5g6g10.5g
Herkkusieni 840g134kcal17.6g2.5g2.8g12.6g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus420g1470kcal58.8g2.1g134.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g105g767kcal1g1g84g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1080g3565kcal21.6g32.4g378g0g
Basilika, tuore15g6kcal0.5g0.8g0.1g0.6g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta120g548kcal48g0g38.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8820g14463kcal394.2g154.6g1355g47.4g
Valittu annoskoko4410g7231kcal197.1g77.3g677.5g23.7g
Annoskoko puolitettuna2205g3616kcal98.6g38.7g338.8g11.9g
Arvot/100g100g164kcal4.5g1.8g15.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264651