Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2000g361kcal11.2g50g8g14g
Herkkusieni 1120g178kcal23.5g3.4g3.7g16.8g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus560g1960kcal78.4g2.8g179.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g140g1022kcal1.4g1.4g112g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1440g4754kcal28.8g43.2g504g0g
Basilika, tuore20g8kcal0.6g1g0.2g0.8g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta160g731kcal64g0g51.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g19284kcal525.8g206.2g1806.8g63.2g
Valittu annoskoko5880g9642kcal262.9g103.1g903.4g31.6g
Annoskoko puolitettuna2940g4821kcal131.5g51.6g451.7g15.8g
Arvot/100g100g164kcal4.5g1.8g15.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264651