Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2500g451kcal14g62.5g10g17.5g
Herkkusieni 1400g223kcal29.4g4.2g4.6g21g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus700g2450kcal98g3.5g224g0g
Voi, 1 tl, 5 g175g1278kcal1.7g1.7g140g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1800g5942kcal36g54g630g0g
Basilika, tuore25g10kcal0.8g1.3g0.2g1g
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.7g1.6g56.4g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta200g914kcal80g0g64g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14700g24105kcal657.2g257.6g2258.4g79g
Valittu annoskoko7350g12052kcal328.6g128.8g1129.2g39.5g
Annoskoko puolitettuna3675g6026kcal164.3g64.4g564.6g19.8g
Arvot/100g100g164kcal4.5g1.8g15.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264651