Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 700g2244kcal187.4g0g167.6g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g50g161kcal15.3g27.5g0.5g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g150g255kcal3g2.4g25.8g0.9g
Kananmuna kuoreton 100g143kcal12.5g0.3g10.3g0g
Korppujauho 50g183kcal5.2g37.5g0.5g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2100g5970kcal446.8g135.4g409.4g7.2g
Valittu annoskoko1050g2985kcal223.4g67.7g204.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna525g1493kcal111.7g33.9g102.4g1.8g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264658