Juustoinen jauhelihakeitto
Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.
Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.
Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.
Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.
Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.
Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.
Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.
Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.
Nopea valmistaa, n.30min.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa
Enni91