Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g250g103kcal3.5g20.3g0.8g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli200g360kcal17g4.4g30g0g
Ketsuppi, Felix54g49kcal0.5g11.3g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Persilja10g1.2kcal0.1g0.1g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3250g2858kcal184.2g73.8g203.2g1.6g
Valittu annoskoko1625g1429kcal92.1g36.9g101.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna813g715kcal46.1g18.5g50.8g0.4g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.3g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264674