Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 75g544kcal0.9g0.3g61g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Kananmuna kuorineen punnittu 70g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Banaani, kuorittu 100g87kcal1.1g18.3g0.4g1.8g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5g16kcal0.6g3g0.4g1.4g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana758g2390kcal37.8g246.2g138.2g12g
Valittu annoskoko379g1195kcal18.9g123.1g69.1g6g
Annoskoko puolitettuna189g598kcal9.5g61.6g34.6g3g
Arvot/100g100g315kcal5g32.5g18.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264700