Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g366g732kcal73.2g0g47.6g0g
Oliiviöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)11g77kcal0.1g0.1g8.5g0g
Perunasipulisekoitus 500g183g124kcal2.9g27.3g0.2g0g
Suolapähkinä 5g30kcal1.2g0.5g2.5g0.4g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow595g238kcal12.5g40.5g2.4g17.9g
Lihaliemikuutio Maggi14g39kcal1.2g1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2360g2589kcal182.2g138.8g141.4g36.6g
Valittu annoskoko1180g1295kcal91.1g69.4g70.7g18.3g
Annoskoko puolitettuna590g647kcal45.6g34.7g35.4g9.2g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722