Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g439g878kcal87.8g0g57.1g0g
Oliiviöljy 7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)14g92kcal0.1g0.1g10.1g0g
Perunasipulisekoitus 500g220g149kcal3.5g32.7g0.2g0g
Suolapähkinä 6g36kcal1.5g0.6g3g0.5g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow714g286kcal15g48.6g2.9g21.4g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2832g3107kcal218.8g166.4g169.2g43.8g
Valittu annoskoko1416g1553kcal109.4g83.2g84.6g21.9g
Annoskoko puolitettuna708g777kcal54.7g41.6g42.3g11g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722