Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g512g1024kcal102.4g0g66.6g0g
Oliiviöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)16g107kcal0.2g0.2g11.8g0g
Perunasipulisekoitus 500g256g174kcal4.1g38.2g0.3g0g
Suolapähkinä 7g42kcal1.7g0.7g3.5g0.5g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow833g333kcal17.5g56.6g3.3g25g
Lihaliemikuutio Maggi19g54kcal1.7g1.4g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3304g3624kcal255.2g194.2g197.4g51g
Valittu annoskoko1652g1812kcal127.6g97.1g98.7g25.5g
Annoskoko puolitettuna826g906kcal63.8g48.6g49.4g12.8g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722