Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g585g1171kcal117g0g76.1g0g
Oliiviöljy 10g89kcal0g0g10g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)18g123kcal0.2g0.2g13.5g0g
Perunasipulisekoitus 500g293g199kcal4.7g43.6g0.3g0g
Suolapähkinä 8g48kcal2g0.8g4g0.6g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow952g381kcal20g64.7g3.8g28.6g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3776g4142kcal291.8g221.6g225.6g58.4g
Valittu annoskoko1888g2071kcal145.9g110.8g112.8g29.2g
Annoskoko puolitettuna944g1036kcal73g55.4g56.4g14.6g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722