Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g658g1317kcal131.7g0g85.6g0g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)20g138kcal0.2g0.2g15.2g0g
Perunasipulisekoitus 500g329g224kcal5.3g49.1g0.3g0g
Suolapähkinä 9g54kcal2.2g0.9g4.5g0.7g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow1071g428kcal22.5g72.8g4.3g32.1g
Lihaliemikuutio Maggi25g69kcal2.2g1.7g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4248g4660kcal328.2g249.4g253.8g65.6g
Valittu annoskoko2124g2330kcal164.1g124.7g126.9g32.8g
Annoskoko puolitettuna1062g1165kcal82.1g62.4g63.5g16.4g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722